World Wide Weighing and Powder Handling

- Dit naturlige valg af systemer til transport, vejning og dosering af pulver og granulater.

World Wide Weighing and Powder Handling

- Dit naturlige valg af systemer til transport, vejning og dosering af pulver og granulater.

Skræddersyede løsninger og pålideligt partnerskab

Vores Vision og Mission er funderet på den DNA-profil, som TEKFA A/S har oparbejdet gennem tiden. Vi er en ingeniør- salgs- og produktionsvirksomhed, der er baseret på over 40 års erfaring og kompetenceudvikling, samt læring fra kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Mission:

TEKFA A/S skaber værdi hos kunder og samarbejdspartnere ved salg og produktion af systemer og komponenter. Vi leverer kvalitet på baggrund af innovation og design af løsninger, der kombinerer mekanik, elektronik og software.

Vision:

-          Vi vil være den foretrukne leverandør af procesudstyr til vejning, samt håndtering af granulater og pulver.

-          Vi vil være den førende ingeniørvirksomhed inden for vores felt.

-          Vi vil være et hus med engagerede medarbejdere, hvor der er fokus trivsel, kompetencer og vidensdeling.

-          Vi vil være den foretrukne partner for vores kunder og leverandører.

-          Vi vil levere teknisk høj kvalitet.

-          Vi vidensdeler med partnere og læringsinstitutioner.

 

Vores dygtige kolleger har solid proceserfaring fra flere brancher, og er derfor den naturlige rådgiver og sparringspartner for vores kunder i valg af løsninger.

Med afsæt i vores erfaring inden for vejning, samt håndtering af pulver og granulater, vidensdeler og rådgiver vi omkring valg af udstyr fra komponent- til customer solution niveau.

TEKFA A/S har siden 1975 samlet produktviden fra mange brancher og har i årenes løb eksporteret til alle egne af verden. Vores produkter indgår, enten som enkeltdele eller som totalløsninger, i procesindustrien over hele verden. Vi producerer bl.a. udstyr til fødevareindustrien, kemisk industri og farmaceutisk industri, samt til energibranchen.

Vi har vores eget testcenter, hvor vi tester og analyserer vores kunders materialer og produkter for dermed at sikre optimale proces løsninger for vores kunder.