MED I FRONT FRA STARTEN

Siden grundlæggelsen i 1975 har Tekfa været med helt fremme, når det gælder innovation og produktudvikling

MED I FRONT FRA STARTEN

Siden grundlæggelsen i 1975 har Tekfa været med helt fremme, når det gælder innovation og produktudvikling

Historien om Tekfa

 

TEKFA nu
Vi har dedikerede medarbejdere, der som ildsjæle inden for hver deres felt, er med til at skabe de bedste løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. TEKFA udvikler løbende på sine produkter og systemer. Vi har udviklet på vores veje- og doseringssystem, samt på TekfaVision med opgradering til seneste Windows baserede features som bl.a. fjernbetjening og database. Der udvikles også GPS og APP styrede vejesystemer.

00’erne
TEKFA har nu fokus på eksportmarkederne, hvor TEKFA enten selv er hovedleverandør, eller hvor vi samarbejder med større branchespecifikke turnkey producenter.
Erik Borup Andersen stopper som administerende direktør i 2006, og helliger sig bestyrelsesarbejdet. Samtidig ansættes der en ny administrerende direktør, således at man kan gennemføre et smidigt generationsskifte.

90’erne
TEKFA har eksporteret siden 70’erne, men med en filial i Holland får TEKFA en betydelig mere international profil og begynder at sælge og producere anlæg til det meste af verden.
Virksomhedens positive udvikling fortsætter, og man flytter til nye lokaliteter i det tidligere Klank Mejeri i Galten.
TEKFA overtager firmaet Becodan og flytter den til Galten. Becodan er er specialister i rustfri stål. Tekfa certificeres efter ISO 9002 af Lloyd’s Register Quality Assurance.
Den Hollandske afdeling bliver et selvstændigt BV i 1999.

80’erne
TEKFA udvikler vejecomputeren Mikrotek 800, der forbinder vejeteknologi med tidlig datateknologi. Mikrotek 800 bliver en stor succes og bruges i mange virksomheder verden over.
TEKFA vokser, og bliver sidst i 80’erne omdannet til at aktieselskab. I samme periode startes en afdeling i Holland.
Virksomheden går aktivt ind i flere brancher såsom fødevarebranchen, den kemiske industri og byggeindustrien.

70’erne
TEKFA grundlægges i 1975 af Erik Borup Andersen.
Kort efter etablering af virksomheden, udvikles der en båndvægt til foderbranchen, og virksomheden får som den første i Danmark en verificeret vægt med godkendelse til salgsbrug.