Weighing and dosing solutions

Dit naturlige valg af systemer til transport, vejning og dosering af pulver og granulater

Weighing and dosing solutions

Dit naturlige valg af systemer til transport, vejning og dosering af pulver og granulater

Skræddersyede løsninger og pålideligt partnerskab

Vores vision og mission er funderet på den DNA-profil, som Tekfa har oparbejdet gennem tiden. Vi er en ingeniør- salgs- og produktionsvirksomhed baseret på over 40 års erfaring og kompetenceudvikling, samt læring fra kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Mission:

Tekfa skaber værdi hos kunder og samarbejdspartnere ved salg og produktion af systemer, anlæg og komponenter. Vi leverer kvalitet på baggrund af innovation og design af løsninger, der kombinerer mekanik, elektronik og software.

Vision:

-          Vi vil være den foretrukne leverandør af procesudstyr til vejning, samt håndtering af granulater og pulver.

-          Vi vil være den førende ingeniørvirksomhed inden for vores felt.

-          Vi vil være et hus med engagerede medarbejdere, hvor der er fokus på trivsel, kompetencer og vidensdeling.

-          Vi vil være den foretrukne partner for vores kunder og leverandører.

-          Vi vil levere teknisk høj kvalitet.

-          Vi vidensdeler med partnere og læringsinstitutioner.

 

Vores dygtige kolleger har solid proceserfaring fra flere brancher, og er derfor den naturlige rådgiver og sparringspartner for vores kunder i valg af løsninger.

Med afsæt i vores erfaring inden for vejning, samt håndtering af pulver og granulater, vidensdeler og rådgiver vi omkring valg af udstyr fra enkelte komponenter til store skræddersyede løsninger.

Tekfa har siden 1975 samlet produktviden fra mange brancher og har i årenes løb eksporteret til alle egne af verden. Vores produkter indgår, enten som enkeltdele eller som totalløsninger, i procesindustrien over hele verden. Vi producerer bl.a. udstyr til fødevareindustrien, kemisk industri og farmaceutisk industri, samt til energibranchen.

Vi har vores eget testcenter, hvor vi tester og analyserer vores kunders materialer og produkter for dermed at sikre en optimal procesløsning.

 

Tekfa er desuden stor fortaler for videndeling og deltager derfor i en række brancheorienterede netværk bl.a.:

Dansk Produktions Univers_Tekfa A/S medlem              Dansk Industri_Tekfa A/S medlem             ErhvervSkanderborg_Tekfa A/S medlem