SAMMEN ER VI STÆRKERE!

Vil du med på holdet?
Vi er mange spillere på Tekfas hold, og vi sætter stor pris på tværfagligt samarbejde - skal du være vores nye kollega?

Vi er et stærkt team af dedikerede medarbejdere. For os er det vigtigt, at vi tilbyder vores kunder de bedste løsninger. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os som virksomhed og organisation. Tekfa er altid på udkig efter kvalificerede kollegaer med gode samarbejdsevner og skarpe kompetencer. 

Har vi ikke en ledig stilling p.t., så send os gerne en uopfordret ansøgning på job@tekfa.dk. Vi gemmer din ansøgning og kontakter dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os. Ansøgninger om praktik- og elevplads bedes også sendes til job@tekfa.dk. Vi modtager ikke ansøgninger afleveret personligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgninger gemmes i op til 6 måneder med ansøgers samtykke.

Ledige stillinger

Dygtig og selvkørende smed – er det dig?

I Tekfa søger vi 1-2 nye smede. Vi har travlt og er samtidig gået i gang med at planlægge en modernisering af vores smedeværksted, hvor bl.a. en del maskiner skal fornyes. Det betyder, at vi i fremtiden vil få endnu mere travlt, og derfor har vi brug for dig. Du vil blive udfordret indenfor konstruktion, da to løsninger sjældent er ens.

Vores tekniske afdeling har en ledig plads – er det dig, som skal have den?

Vi har travlt hos Tekfa og søger derfor en maskiningeniør eller lignende med sans for projektledelse og udvikling. Som ingeniør i vores tekniske afdeling bliver dit overordnede arbejde at balancerer mellem standarder og nyt, hvor du formår både at forny og standardiserer en eksisterende løsning til brug for fremtidige projekter.