Efter 35 år - klar til at flyve fra reden

Den 1. november 1985 kom John Elling Rasmussen som nyuddannet svagstrømsingeniør til TEKFA, og siden har TEKFA og John været synonym med hinanden. Gennem sine 35 år hos TEKFA har John prøvet kræfter med håndtering og vejning af alskens pulver og granulater for et hav af virksomheder.

Gennem tiden har John næsten været omkring alle hjørner af virksomheden med start i den daværende softwareafdeling, videre til elektronik og derefter til salg. I syv år bestred John også direktørposten. 

Derfor kan man heller ikke fortænke John i, at han med sine +60 år ønsker at prøve kræfter med en anden arbejdsplads, for som han selv siger; "hvis jeg skal prøve noget nyt, kan det jo ikke være i TEKFA".

Derfor har John sin sidste dag hos TEKFA den 26.02.2021, hvor vi sender ham "ud i den store verden". Vi ønsker John alt det bedste fremover både personligt og i hans nye job hos Daniatech, hvor vores veje i fremtiden nok også stadig vil krydses af og til.

John er en medarbejder og kollega, som vil blive savnet, og en person, som har haft stor betydning for TEKFA - en større firmaets mand findes der ikke.

To nye ansigter i salgsafdelingen

Samtidig med, at John forlader TEKFA, byder vi velkommen til hele 2 nye medarbejdere den 1. marts, som skal slå deres folder i salgsafdelingen. Vi gælder os til, at de bliver en del af TEKFA.