Tekfa leverer til hele verden

Pålideligt partnerskab 

Gode partnerskaber er alfa og omega for Tekfa, hvor vi siden 1975 har samlet produktviden fra mange brancher og vores produkter indgår, enten som enkeltdele eller som totalløsninger, i procesindustrien over hele verden. Vi producerer bl.a. udstyr til fødevareindustrien, kemisk industri og farmaceutisk industri, samt til energibranchen.

Med afsæt i vores erfaring inden for vejning, samt håndtering af pulver og granulater, vidensdeler og rådgiver vi omkring valg af udstyr fra enkelte komponenter til store skræddersyede løsninger. Vores medarbejdere har solid proceserfaring fra flere brancher, og er derfor den naturlige rådgiver og sparringspartner for vores kunder i valg af løsning. Vi har eget testcenter, hvor vi tester og analyserer vores kunders materialer og produkter for dermed at sikre en optimal procesløsning.

Tekfa er også fortaler for videndeling, hvorfor vi deltager i en række netværk bl.a. Dansk Industri, Erhverv Skanderborg og Dansk Produktions Univers.

Efter 40 år i branchen har Tekfa samlet en stærk gruppe af både samarbejdspartnere og kunder fra hele verden, hvor vores samarbejdspartnere altid vil være en vigtig del af Tekfas virke.

Hos Tekfa ser vi også vores kunder som en samarbejdspartner, da den optimale løsning for kunden oftest findes i et konstruktivt samarbejde og dialog omkring det givne pulvers art, støvdannelse (ATEX), transportlængde m.m., hvor vi sammen med vores kunder har løst flere forskelligartede opgaver - altid skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Et udsnit af vores kunder: