TEKFALOGIC software

TEKFALOGIC er et avanceret containervejningssystem (CWS) designet til at optimere terminaldrift gennem dets evne til at levere hurtig, nøjagtig og certificeret containervejning. CWS kan konfigureres til at eksportere vejeresultater til et eksisterende terminaloperativsystem (TOS) eller Enterprise Resource Planning (ERP), hvilket sikrer problemfri rapportering.

Med sin intuitive brugergrænseflade garanterer TEKFALOGIC, med præcision og hurtighed, brugervenlighed der forenkler vejeopgaven for operatører. Dette minimerer effektivt fejl og forsinkelser, hvilket gør det muligt for operatører at rette deres opmærksomhed på at flytte containere.

 

Hurtig og nøjagtig containervejning TEKFALOGIC sikrer en hurtig og præcis containervejning gennem brug af vores certificerede vejeceller og algoritmer, der er i overensstemmelse med industristandarder og krav.

Live-rapportering Softwaren kan konfigureres til at blive integreret med eksisterende TOS eller ERP, hvilket muliggør jævn dataoverførsel og minimerer afbrydelser i dit arbejdsflow.

Effektivitet og tidsbesparelse Ved at automatisere vejeprocessen reducerer TEKFALOGIC betydeligt tid og ressourcer, hvilket gør det muligt for terminaler at håndtere større mængder containere mere effektivt.

 

Vil du vide mere om containervejesystemet TEKFALOGIC, bedes du venligst vores vores softwareteam på tlf. (+45) 86946700 eller email: tekfa@tekfa.dk