Cases

Her kan du se et udsnit af de projekter, som vi har arbejdet på.

Mejeri | Rekombineret mælkeanlæg

Et dansk mejeri ønskede at omlægge produktionen fra manuel til automatisk blanding af forskellige pulvere til produktion af rekombinerede mælkeprodukter |

Fødevarer | Turn-key pulverblandeanlæg

Komplet blandeanlæg til fødevareproduktion - Big Bag, sækkepåslag, modtagercyklon, småkomponentvægt, mixer |

Containervejning - Kalmar ESC 350

Vejning af containere direkte på straddle carrier under transport fra A til B på containerterminal |

BigBag tømmestation med det hele!

En kunde indenfor produktion af mejeri produkter ønskede et BigBag tømmestation med alt - og det fik de |

Kraftværk | Brændselstildeler

Båndvægt indbygget i cylinder - Kunden ønskede en løsning med fokus på ATEX og lave vedligeholdelsesomkostninger |

Fødevare, teglværker, biogas, pharma og mange flere

Dyk ned i nogle af de spændende projekter og cases som TEKFA har arbejdet med gennem tiden. Vi har udvalgt nogle stykker, men har selv sagt en del at vælge imellem efter over 30 år i branchen. Her har vi hjulpet kunder med pulverdosering, pulvertransport og vejeløsninger - både mindre småkomponentvejninger, støvtæt tømning af sække, enkeltstående doserings- og vejeenheder, Big Bag tømmestationer og fyldestationer, samt komplette pulverblandingsanlæg.

Indenfor fødevarebranchen har vi arbejdet med bl.a. mejerier omkring mælkepulver, is og osteblandinger, producenter af kartoffelmel, syltefabrikker, juiceproducenter, producenter af plantebaserede drikke og fødevarer, krydderiblandinger til leverpostej, dosering af sukker og hvedestivelse til marcipan. I mange tilfælde har der her været stor fokus på rengøringsvenlighed, brug af EN 1.301/AISI 304 stål eller EN 1.4401/AISI 316 stål, støvtæthed, arbejdsmiljø og ergonomi.

Derudover har vi også hjulpet producenter af vaskepulver, maling til vejstriber, æggebakker, vandforsyningsvirksomheder, batteriproduktion, teglværker og vejning af containere for at nævne nogle få.

Kontakt os gerne på telefon 8694 6700 eller tekfa@tekfa.dk, hvis du har lyst til at høre mere om en specifik case eller vores generelle erfaringer fra tidligere med et givent pulver, granulat eller doserings-, blande- og vejeløsninger.